Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Helen Doron Nyelviskola
Cím: 2030 Érd, Ürmös út 30.Email: erddiosd@helendron.com
Web: http://erd.helendoron.hu/Telefon: 0630-427-4027

Bevezető

Angol iskolásoknak, angol ovisoknak és bölcsiseknek

Bemutatkozás

Helen Doron brit nyelvész, egyetemi tanár és három gyermekes édesanya Angliában, Londonban nőtt fel. Nyelvészetet és franciát tanult az angliai Readingi Egyetemen, majd angolt tanított a franciaországi Poitiers Egyetemen. A Helen Doron Early English ötlete kislánya Suzuki módszerrel való hegedűórája hatására ötlött fel benne. A pszicholingvisztikai kutatásokon nyugvó Helen Doron módszer kidolgozását a kisgyermekkori fejlődés iránti érdeklődése, az angoltanítás, s gyermekek szeretete motiválta. Helen Doron a mai napig aktívan tanít angolt, maga képzi a tanátképzőket és saját fejlesztőcsapatával, zeneszerzőjével folyamatosan újabb és újabb tananyagokat dolgoz ki. Az egymásra épülő, jól struktúrált Helen Doron angol tananyag teszi lehetővé, hogy gyermekednek bármilyen korban tud kezdő és haladó tanfolyamot kínálni!

Az eredmények lenyűgözőek! A Helen Doron által létrehozott átfogó angol nyelvi rendszer ma már több, mint 25 éve működik sikeresen és a világ csaknem 30 országában van jelen. Helen Doron nyelviskola helyszínek szinte egész Magyarországon megtalálhatóak.

A Helen Doron angol gyerekeknek módszer mintegy leutánozza az anyanyelv elsajátításának lépéseit, 4 fő pilléren nyugszik: 1.Az otthoni háttérhallgatás anyanyelvi angol hanganyaggal min. 2x naponta, ezáltal gyermeked mintegy „bemártódik” az angol anyanyelvi környezetbe, passzív tudást szerez. Ez nagyon fontos, mert ha kimarad, nem tud mit aktivizálni a Helen Doron angol foglalkozás! Nem számít, ha kezdetben nem érti gyermeked a hallottakat, csak tetszik neki a zene, a tanár néni kedvessége, fokozatosan azonban - ahogy az anyanyelvén is - egyre többet ért belőle és ezt nagyon élvezi! 2.Rengeteg pozitív megerősítés a lelkes, képzett Helen Doron tanár által, hogy gyermeked tudja, jó irányban halad, erősödjön önbecsülése, helyesen beszéljen angolul és megszeresse az angolozást. 3.Vidám, játékos, támogató környezetben angol dalok, angol mesék és egykorú társakkal való interakció a módszer lényeges eleme. 4.Sikerre építünk, hiszen az életkornak megfelelő tananyag és a folyamatos sikerélmény biztosítja a motivációt angoltanuláshoz gyermeked számára! Ilyen korban ez a szinte tudatalatti angoltanulás egyáltalán nem megterhelő, gyermeked játéknak érzi, pedig pár év alatt kiépül agyában az új nyelvi rendszer!

Keresőszavak

nyelviskola, haladó és kezdő tanfolyamok, angol nyelvtanulás,nyelviskola ovisoknak, nyelviskola bölcsiseknek, oktatás, nyelvtanulás,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink